×
Gadgets

Læk: Første billeder af Samsung Note 10

Computertegninger af Samsung Galaxy Note 10 og Note 10 Pro viser at designet er markant anderledes end på S10-serien.

Ifølge traditionen præsenterer Samsung årets aftapning af Galaxy Note i sensommeren, så det er egentlig imponerende, at vi ikke tidligere har set lækkede fotos af Note 10 og Note 10 Pro. Men her er de angiveligt, og de viser, at Samsung har sadlet om med et helt nyt design til Note-serien. Computerrenderingerne er lagt på nettet af Pricebaba og den troværdige lækker @OnLeaks. Det er ikke officielle billeder, men derimod computertegninger baseret på alle de aktuelle rygter.

Det nye design er ikke voldsomt revolutionerende – det er stadig grundlæggende en glassandwich – men Note 10 er alligevel meget anderledes, med et mere strømlinet look og ikke mindst et nyt design på bagsidekameraet.

Står tegningerne til troende, underbygger de også en del af rygterne; Samsung vil tilsyneladende udelade både hovedtelefonstikket og den dedikerede Bixby-knap. Note 10 Pro vil have fire kameralinser – ultrawide, wide, tele og dybde – og en fingeraftrykslæser der er integreret i den 6,75 tommer store skærm. Den mindre model vil have en 6,3 tommer skærm og har ikke nogen dybdesensor i kameraopsætningen. På begge modeller er frontkameraet placeret på midten af skærmen – på S10-familien sad det i højre hjørne. Det ser også ud til, at Note 10 Pro kun har en enkelt linse på fronten – altså ikke en dybdesensor som S10 Plus.

Specifikationerne

Andre forventede specifikationer, i hvert for Note 10 Pro, er Snapdragon 855 eller Exynos 920 processor, op til 12GB hukommelse, et 4.500 mAh-batteri og 45W-hurtigladning. Specielt hurtigladningen er interessant, da Samsung har holdt fast i 15W-opladning i årevis. Det tog da også cirka to timer at oplade Note 9 fuldt op. Til sammenligning leveres den nye OnePlus 7 Pro med en  30W-hurtiglader.

Der er også udgivet en video med telefonen, den kan ses herunder:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.