fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Samsung Galaxy Watch Active 2 får EKG-funktion

Ifølge rygterne ”låner” Samsung både EKG-funktionen og faldarlarmen fra Apple Watch til sin kommende Galaxy Watch Active 2.

Samsungs næste smartwatch lader til at få EKG-funktion, der kan opdage uregelmæssigheder i hjerterytmen; en funktion, der har givet konkurrenten Apple Watch masser af positiv omtale. Ifølge rygterne vil Samsung også låne faldalarmen fra Apple Watch. Det mener websitet Sammobile at vide.

Det bliver dog ikke Galaxy Watch 2, men i stedet Galaxy Watch Active 2, der får de nye lækkerier. Watch Active er Samsungs fitness-fokuserede ur, der fik premiere i februar måned.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med en EKG-funktion kan brugerne lave såkaldte elektrokardiogrammer, der kan deles med sundhedsmyndighederne. Ligesom Apple vil Samsung skulle have myndighedernes godkendelse til funktionen; en proces der kan tage tid. Det bliver derfor interessant om EKG er tilgængelig når uret lanceres – eller om funktionen kommer som en opdatering, som det var tilfældet med Apple Watch.

Samsung Galaxy Watch Active 2 forventes at blive lanceret i to størrelser og med LTE/4G-forbindelse som en mulighed. Der gættes på, at uret bliver præsenteret den 7. august under Samsungs Unpacked-event i New York, hvor Galaxy Note 10-telefonen er hovedperson.

Back to top button