Gadgets

Samsungs nye sportsur har fået EKG-funktion

Samsung har præsenteret den nye udgave af sit sportsfikserede ur, Galaxy Watch Active 2, der har fået EKG og et gensyn med den roterende krans.

Samsungs originale Galaxy Watch Active har knapt rundet et halvt år på butikshyldene, men producenten er allerede klar med en efterfølger i form af Galaxy Watch Active 2. Den nye model bringer et gensyn med den populære roterende krans, som var underligt fraværende på den første model. Men på Galaxy Watch Active 2 kransen blevet digital, så du kan bladre gennem skærmbilleder ved at køre fingeren rundt langs den trykfølsomme krans. Og så har Samsungs nye ur også fået mulighed for at lave elektrokardiogrammer – EKG.

Uret er landet i to størrelser; 40 eller 44 millimeter, der begge er udstyret med et afrundet Super AMOLED-display, krans af rustfrit stål og bagsiden af glas. Alle versioner leveres med læderarmbånd, men kan gøres mere personlige gennem en bred vifte af remme og alternativer til urskiven. Med standardbredden på remmene kan du også købe remme hos almindelige urmagere og butikker.

Når det kommer til motion og træning, kan Galaxy Watch Active2 manuelt registrere mere end 39 forskellige typer træning, hvoraf syv registreres automatisk – hvilket inkluderer løb, gang, cykling, svømning, roning, cross training og dynamisk træning. Brugere kan også måle og få et overblik over deres stressniveau gennem Samsungs sundhedsplatform, Samsung Health. Galaxy Watch Active2 har også søvnregistrering, hvor forbedrede søvnanalysealgoritmer hjælper brugeren med at opnå et sundere søvnmønster.

For 4G tilslutning har Galaxy Watch Active2 et digitalt simkort (eSIM).

Galaxy Watch Active2 har salgsstart tidligt i efteråret, og de to størrelser i rustfrit stål kommer i farverne sølv, sort eller guld med læderarmbånd. Galaxy Watch Active har en anbefalet pris på 3.599 DKK for 4G rustfrit stål i 40mm og 3.799 DKK for 4G rustfrit stål i 44mm.

Her er specifikationerne fra pressemeddelelsen:

Galaxy Watch Active2
Farver Rustfrit stål:
Sølv, Sort, Guld med læderarmbånd
Dimensioner
og vægt
Rustfrit stål
44mm-version: 44 x 44 x 10.9T, 44g
Rustfrit stål
40mm-version: 40 x 40 x 10.9T, 37g
Display44mm:
1.4” (34mm) 360 x 360 Super AMOLED
Full color Always On Display
Corning® Gorilla® Glass DX+
40mm:
1.2” (30mm) 360 x 360 Super AMOLED
full color Always On Display
Corning® Gorilla® Glass DX+
Rem44mm-versioner: 20mm udskiftelig
40mm-versioner: 20mm udskiftelig
Batteri44mm-versioner: 340mAh
40mm-versioner: 247mAh
ChipsetExynos 9110 Dual core 1.15 GHz
OSTizen
RAM og
hukommelse
1.5GB RAM + 4GB Hukommelse
Forbindelser 4G, Bluetooth® 5.0, Wi-Fi b/g/n, NFC A-GPS
SensorerHeart Rate Monitoring (med 8 Fotodioder)
Electrokardiogram (EKG)
Accelerometer (måler op til 32g i kraft)
Gyroscope
Barometer
Ambient Light
OpladningWPC-baseret trådløs opladning
Immunitet5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
KompatibilitetAndroid: Android 5.0 eller højere, RAM 1.5GB eller mere iOS: iPhone 5 og, iOS 9.0 eller over

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.