×
Gadgets

Samsung Gear understøtter nu iPhone

Apple Watch er, for nogen, ikke helt det ur, de gerne vil gå med, og det er flere steder beskrevet som “nørdet” og klodset – noget, der ellers normalt ikke forbindes med netop Apple. Derimod har Samsung fået en del ros for sin Gear S serie, der langt hen ad vejen ligner et “rigtigt” ur mere end Apple Watch – om ikke andet, så fordi det er rundt.

iPhone software udskudt igen og igen

Samsung har givetvis godt hørt de mange brugere og anmeldere stønne over, hvor gerne de ville kombinere iPhone med Gear S serien, og lovede derfor ved lanceringen af Gear S 3, at det nye ur (Og i øvrigt også forgængeren og det nye Fit) ville blive understøttet af software på iPhone. Softwaren har derefter været i beta hos en lukket gruppe brugere, men rygter om lanceringen har gang på gang vist sig forkerte – og Samsung har udskudt lanceringen – lige til i dag.

Hent Gear S software nu

Hvis du søger på App Store vil du altså nu kunne finde Samsungs Gear S app. Den giver dig mulighed for at koble uret sammen med telefonen, installere apps og få notifikationer og en del andre ting. Du skal dog ikke forvente, at du kan gøre alt det, du kan med et Apple Watch – eller for den sags skyld med et Gear S sammen med en Samsung telefon. Det er en lidt handikappet løsning, der dog ikke desto mindre giver dig de basale funktioner på Gear S 2, 3 og Fit.

Du kan hente Gear S her og Gear Fit her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.