Gadgets

Samsung lancerer karaoke-app … til hunde

Sammen med en hundeekspert og musikproduceren, Anders Bagge, har Samsung produceret karaoke-sange skræddersyet til hunde.

Hvis du går rundt og drømmer om at synge karaoke sammen med vovse, har Samsung løsningen. Sammen med en hundeekspert og musikproduceren, Anders Bagge, har Samsung produceret karaoke-sange skræddersyet til hunde. Musikken er komponeret til at stimulere hunde til at synge med, så “hunde og mennesker sammen kan nyde godt af fremtidens tv-underholdning”, skriver Samsung i en pressemeddelse.

En hundeekspert har hjulpet Samsung med at identificere, hvad der fanger hundes interesse og stimulerer dem til at “synge”. Til udvikling af musikken, er der arbejdet med instrumenter, der udløser hundenes genetiske arv om at kommunikere og interagere med deres flok ved at hyle sammen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

– Saxofon, harmonika, hundelyde og sirener er eksempler på lyde, der ofte fanger hundes interesse og får dem til at synge med. At hyle sammen er en aktivitet, der skaber kontakt og styrker samhørigheden i en flok. Ved at synge sammen med vores hunde skaber vi en vidunderlig følelse af samhørighed, hvor hunden bliver involveret og får sin egen rolle – en fantastisk måde at have det sjovt sammen, siger Kicki Fellstenius, ekspert i hundepsykologi og adfærd.

App’en er tilgængelig på alle Samsung QLED TV’er og Smart TV’er fra 2017 fra i dag. Find Karaoke app’en i Samsung TV app store ved at søge på QLED Dog Karaoke. Musikken er produceret af Anders Bagge og Alex Kvarnestig. Karaoke-app’en indeholder tre specialproducerede numre: This is we, Fetch og Bite, i form af en ballade samt to sange i et højere tempo.

– Kæledyr skal have det sjovt, ligesom vi mennesker har, og som ejere er vi ansvarlige for deres underholdning. Samsung har den nødvendige teknologi til at gøre dette muligt, så jeg ser ingen grund til ikke at inkludere alle dem, vi kan – både hunde og mennesker, fortæller Morten Bang, Account Manager & Product Specialist TV/AV for Samsung i Danmark.

Back to top button