×
Gadgets

Samsung-tablet er større end en familiepizza

Den kan faktisk bruges som computerskærm, den kommende monstertablet fra Samsung. Ifølge en række lækkede billeder pønser koreanerne nemlig på både at stikke og overgå Apples iPad Pro med adskillige længder; en tablet med en skærm på voldsomme 18,4 tommer – 46,2 centimeter. Ja, det er større end en familiepizza, der har en diameter på 40 centimeter.

Bæstet går under navnet Samsung Galaxy View, og de første rygter om den dukkede op for omkring en måned siden. Siden har websitet SamMobile fået fingre i noget der ligner screendumps fra en reklamevideo.

Angiveligt skulle maskinen være udstyret med en octa-core processor, 2 gigabyte RAM og 32 gigabyte lagerplads. Skærmopløsningen skulle blot være full hd (1080p), men det lyder overraskende lavt for en skærm af denne størrelse.

Der er ingen oplysninger om hvornår Samsung har tænkt sig at sende Galaxy View på markedet, men er der tale om billeder fra en reklamevideo kan det tyde på, at den er lige på trapperne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.