TeknologiTophistorie

Samsung Wallet er på vej til Danmark

Samsung Wallet kommer snart til Danmark og tilbyder opbevaring af dit ID, medlemskort og kontaktløs betaling.

Samsung Wallet blev skabt tidligere på året, da Samsung Pay og Samsung Pass blev smeltet sammen til én platform. Her kan alle dine kreditkort, medlemskort og ID’er samles bag Samsungs sikkerheds foranstaltninger, kaldet Knox.

Tjenesten har foreløbigt kun været tilgængelig i ganske få lande – nemlig Kina, Frankrig, Tyskland, Italien, Korea, Spanien, England og USA. Men nu udvides listen og bliver i følge mediet SamMobile tilgængelig i følgende 13 lande inden årets udgang. Bahrain, Danmark, Finland, Kazakhstan, Kuwait, Norge, Oman, Qatar, Sydafrika, Sverige, Schweiz, Vietnam og De Forenede Arabiske Emirater.

Læs også: Nu kan du bruge Dankort med Apple Pay

Som pendanterne Apple Pay og Google Wallet, så er hovedattraktionen håndtering af kreditkort og dermed kontaktløs betaling. Men derudover favner Samsung Wallet også håndtering af dine kodeord til websites og tjenester, alle dine medlemskort og ID’er, såvel som vaccinepas og lignende.

Med den slags er spørgsmålet jo altid hvorvidt vi herhjemme får glæde af alle aspekter, da det kommer an på lokale samarbejder. Den kontaktløse betaling er formentlig stensikker, mens eksempelvis køre- og sundhedskort nok må forblive i sine respektive apps leveret af det offentlige Danmark.

Samsung Wallet understøtter ligeledes digitale bilnøgler og lister BMW, Genesis og Hyundai som understøttede mærker på den officielle webside. Her må vi ligeledes vente i spænding om det bliver muligt herhjemme. Der er desværre endnu ingen detaljer er kommet ud om understøttelsen i de enkelte nye lande.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.