×
Gadgets

Se Samsung Galaxy S8 blive smadret

Det måtte jo ske – som det altid gør med en ny topmodel: Nogen smadrer den. Både fordi det giver masser af hits på YouTube og fordi det… Det er sjovt.
Samsungs nye S8 skal, naturligvis, også en tur igennem den mølle, og i videoen her får den fuld gas. Vi advarer imod stærke billeder.

Overlever en del

Imponerende nok holder Samsungs nye telefon til en hel del mishandling. Først får den tæsk med en kniv på bagsiden – hvilket ikke engang efterlader en ridse. Endnu mere imponerende er det, at den onde, onde mand til sidst hamrer løs på telefonen med en hammer – og der skal altså ganske mange bank til før telefonen endelig må give sig. Derudover konkluderer videoen også, at batteriet ikke bliver varmt eller begynder at lugte – selv ikke, da telefonen endelig er helt smadret.

Mest robuste Galaxy nogensinde

I hvert fald tyder det på, at de der er bekymret for at købe telefonen af frygt for at komme til at smadre den store skærm godt kan slappe lidt af, for sidst må bødlen konkludere, at Galaxy S8+ er den mest robuste Galaxy nogensinde. Og batteriet virker også mere end almindeligt holdbart. (Samsung har lært en del af deres Note 7 skandale, lader det til.)

iNPUT modtager testeksemplaret af Galaxy S8+ i starten af næste uge. Du vil kunne læse vores anmeldelse her på siden d. 18 april når Samsung løfter deres anmeldelsesembargo. Giv os et like på vores Facebookside – så får du besked når vores anmeldelse er online. Og – måske vigtigere endnu – du får mulighed for at vinde en S8!

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.