×
Gadgets

Ups: Her er Samsung Galaxy S8

Samsung er ved at gøre klar til at lancere sit kommende flagskib, Galaxy S8, ved et dobbelt arrangement i New York og London den 29. marts. Men udseendet bliver ikke nogen overraskelse, hvis motivet på nedenstående billede er ægte. Twitter-brugeren Evan Blass har i årevis lagt lækkede billeder af mobiltelefoner på Twitter – og hans seneste post er det omtalte billede, der altså forestiller at være Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8

Specifikationerne er heller ikke så hemmelige længere. Hvis rygterne holder vand, vil Galaxy S8 være udrustet med en 5,6-tommer skærm med Quad HD+ Super Amoled display med 4K-opløsning, samt et 12 megapixel kamera (og et 8 megapixel selfie-kamera). S8 vil naturligvis være vandafvisende (IP68, red.), ligesom den 64 gigabyte store indbyggede lagerplads vil kunne udvides med microSD-kort. Der er desuden snak om, at telefonen vil få irisscanner.

Her er Evan Blass’ oprindelige tweet:


https://twitter.com/evleaks/status/836762073384292353

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.