×
Gadgets

Se videoen: App-styret elektrisk gocart

Hvad gør man, når poden ikke gider løbehjul længere? Hvad med en elektrisk gocart, der kan fræse afsted med knapt 20 kilometer i timen, er udstyret med sikkerhedsfunktioner fra rigtige biler – og kan styres via en app. Det er bare sjovere at være barn i dag.

The Arrow blev vist frem på en legetøjsmesse i New York for nyligt. Basismodellen ligner egentlig enhver anden gocart, men The Arrow kan udvides med både et “body kit”, der får den til at ligne en Formel 1-racer, og et “drift kit” der gør det til en kunst at skride i svingene. Dertil kommer at gocart’en er udstyret med to 250 watt elektriske motorer der giver mellem en halv og en hel times køretid.

The Arrow med "body kit".
The Arrow med “body kit”.

Men The Arrow er ikke bare hurtig, den er også intelligent. Blandt andet er den udstyret med en anti-kollisionsbremse, der stopper gocart’en, hvis der pludselig er forhindringer foran den; en bil, et barn på kørebanen etc. Teknologi, der er hentet fra “rigtige biler”.

Og ved hjælp af et indbygget wifi-netværk og gps kan gocart’en kommunikere med en speciel app (iOS og Android, red.), der giver bekymrede forældre mulighed for at begrænse både hastighed og actionsradius; man kan simpelthen på et kort definere et sikkert område, hvor The Arrow kan køre – såkaldt geofencing.

Actev Motors, der står bag The Arrow, tager imod forudbestillinger nu, men gocart’en er først klar til levering til sommer.
Prisen for en basismodel er 600 dollars – 4.000 danske kroner. Hertil kommer eventuel gejl og en hurtiglader, der nedsætter ladetiden fra ti timer (!) til omkring halvanden time. Se mere hos Actev Motors.

Arrow-Smart-Kart-3

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.