×
Gadgets

Video: Galning misbruger Teslas autopilot

Det vrimler med idioter på vejene – og en af dem skilter ligefrem med det på Youtube. En hollandsk Tesla-ejer har afprøvet den nye autopilot-funktion i Teslas Model S på en motorvej – og filmet det fra bagsædet af bilen. Se videoen ovenfor.

Efter den famøse video – og andre lignende hændelser – har Tesla officielt været ude og sige, at det bestemt ikke er meningen med autopiloten. Derfor vil Musk og kompagni nu opdatere systemet med sikkerhedsprocedurer, der begrænser hvornår autopilot-funktionen kan aktiveres. Det blev ikke specificeret præcis hvilke procedurer, der indføres.

– Der har været nogle temmelig skøre videoer på YouTube, og vi vil lægge ekstra begrænsninger på hvornår autopiloten kan aktiveres, så risikoen for at kørerne laver skøre ting minimeres, sagde Teslas Elon Musk under fremlæggelsen af Teslas kvartalsregnskab.

På videoen kan man se personen filme kørslen på noget der ligner en firesporet motorvej fra bagsædet. Af instrumentpanelet fremgår det at bilen kører 83 kilometer i timen. På den positive side skal det siges, at autopiloten klarer det fint; hverken idioten eller andre billister på vejen kommer til skade.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.