×
AnmeldelseHifi

Sennheiser Urbanite XL Wireless

Sennheiser præsterer med Urbanite XL Wireless at lave et headset, der allerede når man tager det ud af kassen lyser af kvalitet. Både materialevalg og byggekvalitet er helt i top, og designet gætter vi også på, falder i god smag. Der er dog samme problem med kopperne på dette sæt som der er med Sennheisers ”almindelige” sæt med kabel; de falder alt for let af, og er så ekstremt svære at sætte på igen. Det er en klar fordel, at man kan skifte kopperne når de bliver slidt, men det skal altså gøres ordenligt, og det er ikke tilfældet her – desværre.

Pasformen på Sennheisers bud på et trådløst headset er rigtigt god. De store hørekopper dækker glimrende over selv de største ører og læderet er blødt og behageligt. Samtidig lukker de en del af lyden fra omgivelserne ude, om end de dog ikke slutter helt tæt.

Det er let at betjene høretelefonerne via den fjernbetjening, der sidder på ledningen når man har den på. Uden ledning bliver det mere problematisk; nu styres de nemlig via touch på siden af den ene hørekop, og det er simpelthen for svært at bruge. Touch-funktionen er ekstremt sensitiv, og bliver aktiveret selv ved den mindste berøring, og det sker ofte, at man kommer til at starte musik, skrue op eller ned bare ved at rykke lidt på headsettet eller når man tager det af/på. Samtidig misforstår Urbanite også kommandoen, så alt i alt er det ikke helt optimalt.

Som altid excellerer Sennheiser på den gode lyd. Urbanite XL Wireless leverer en konsistent god lyd på tværs af genrer, om end den har lidt svært ved de helt bastunge – og er ikke velegnet til house og hip-hop for fuld skrue. Men rock, pop, klassisk og de mere gængse genrer lyder til gengæld godt og – især – velbalanceret.

Lydkvaliteten er i øvrigt næsten ens uanset hvilken telefon, man kobler til og selv hvis man er helt nede og skrabe bunden med en halvsløj MP3-fil er det stadig ikke helt katastrofalt.

Alt i alt er Sennheisers Urbanite XL et rigtigt godt headset, der leverer varen på både lyd og design – men betjeningen mangler lige det sidste, og det er vigtigt, at Sennheiser får fikset deres hørekopper, så de ikke falder af.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.