×
Disney+StreamingTophistorie

Shogun fortsætter i to nye sæsoner

Disney+ har netop meddelt, at den populære Shogun serie vender tilbage med to nye sæsoner.

Serien Shogun, der har kørt på FX-kanalen under Disney+, er en af årets største serie-overraskelser. Den er faktisk FXs mest sete serie nogensinde, baseret på hvor mange timer den er streamet globalt. Og nu er der godt nyt til os, der satte pris på den.

Disney+ meddeler nemlig, at der kommer to yderligere sæsoner af Shogun. Produktion og premiere er endnu ikke lagt fast, men et forfatterteam er ved at blive samlet og vil begynde arbejdet til sommer. Vi skal altså nok vente til tidligst efteråret 2025 før vi får nyt materiale at se.

Det gav næsten sig selv, at Disney+ måtte forsøge at kapitalisere på seriens store succes. Næsten, fordi serien er baseret på James Clavell’s populære roman, og der er simpelthen ikke mere materiale tilbage i originalhistorien. Der skal altså digtes ovenpå. En farlig vej, som producenterne af bl.a. Game Of Thrones måtte sande.

En anden detalje er, at en af seriens hovedpersoner (vi siger ikke hvem, i tilfælde af, at du endnu ikke har set den), må lade livet i slutningen af første sæson. En person, der bliver svær at undvære.

I øvrigt er det ikke første gang af Shogun bliver en tv-serie-succes. I starten af 1980’erne kørte den på DR med Richard Chamberlain i hovedrollen som den engelske sømand, der strander i Japan. John Blackthorne-figuren spilles i denne nye udgave af Cosmo Jarvis.

Alle ti afsnit af Shogun er tilgængelige på Disney+. Herunder traileren:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.