Gadgets

Skjult AirPower-foto fundet på Apples site

Det blev ikke til lancering af AirPower i dag, men der ligger allerede billeder af produktet klar på Apples hjemmeside.

Ærgerligt nok fortsatte ugens Apple-bonanza ikke med lancering af AirPower opladeren i dag, men der er stadig nye tegn på, at den ikke er langt væk: websitet 9to5mac kan i dag rapportere, at der er fundet et nyt billede af opladeren med en iPhone XS og det nye AirPods-etui på Apples hjemmeside. Billedet ligger ikke til frit skue, men kan findes via hjemmesidens kildekode, melder sitet.

Billedet er egentligt tiltænkt at skulle ligge på siden, der omtaler fortræffelighederne ved de nye AirPods, der blev lanceret onsdag, men da AirPower endnu ikke er klar, har Apple altså valgt ikke at benytte billedet.

9to5Mac har forsøgt at genskabe siden, hvor billedet skulle ligge. Deres forslag kan ses her:

Den trådløse AirPower oplader blev oprindeligt vist frem i september 2017 og skulle have været på markedet sidste år. Men opladeren har ifølge rygterne voldt Apple Store problemer, da den er mere avanceret end lignede opladere – eksempelvis kan den oplade forskellige produkter samtidig, vide hvor på måtten de hver især befinder sig og vise ladestatus for alle enhederne på iPhones skærm.

Vi var mange der håbede, at AirPower ville blive lanceret i dag, efter at Apple har lanceret nye iPads mandag, nye iMacs tirsdag og nye AirPods onsdag. Men sådan skulle det altså ikke gå. Det er uvist præcis hvornår Apple er klar til at sende opladeren afsted, men indicierne peger på, at det kommer til at ske ganske snart. 


Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.