×
Elbiler

Skoda giver smugkig på billig elektrisk crossover

Ny Skoda crossover bliver søsterbil til den billige ID.2. Den vises frem på et pressemøde i dag, fredag. Følg med her ...

Senere fredag vil Skoda afholde sin årlige pressekonference, hvor de giver et overblik over fremtidige projekter. Under konferencen vil Skoda også vise et koncept på en helt ny elektrisk Skoda crossover, der sandsynligvis skal være en søsterbil til Volkswagen ID. 2all og Seat Urban Rebel.

Allerede nu har Skoda teaset den første tegning fra bilens kabine (se ovenfor).

Skoda har tidligere oplyst, at den lille elbil har en længde på 4,1 meter og bliver bygget i Spanien med start i 2025. Målet er at prisen skal være på 25.000 euro, altså under 190.000 kroner (før moms og afgifter). Præcis som ID.2’eren.

Skoda crosover
Skoda har tidligere udsendt denne skitse af den kommende crossover.

Vi ved allerede, at Skoda har seks nye elbiler på vej frem til 2026, heriblandt Skoda Elroq, der lyder som en søster til ID.3.

Læs mere: Her er de seks næste Skoda-elbiler.

Pressemødet starter klokken 10.00 fredag ​​den 15. marts. Det kan følges direkte i videoafspilleren herunder:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.