ElbilerTophistorie

Skoda Vision 7s får verdenspremiere i næste uge

Skoda har udsendt flere billeder af Skoda Vision 7s konceptbilen inden verdenspremieren på tirsdag.

Škoda Vision 7s er navnet på en syvpersoners konceptbil, der får verdenspremiere 30. august. Den viser et nyt designsprog med en markant front, hvor den karakteristiske kølergrill er betydeligt lavere og bredere end hidtil. Samtidig med at forlygterne danner et T i hver side af fronten.

Forkofangeren har syv lodrette luftindtag, og et synligt bundskjold i aluminium, der skal understrege bilens robuste udtryk.

Indvendigt stiller Skoda Vision 7s med både nyt design og nytænkning for at give maksimal komfort og sikkerhed til de syv personer. Faktisk er der også tænkt på en ottende – lille – passager, for den gennemgående midterkonsol har en integreret barnestol i midten af bilen – det sikreste sted i bilen.

Bevarer betjeningsknapper

Interiøret er dynamisk og tilpasser sig alt efter, om man kører eller hviler. Under kørsel er alle instrumenter inkl. den store touchskærm, som nu er opretstående, i en ergonomisk optimal position. Når man lader bilen op, kører rat og instrumentpanel frem. Samtidig kører sæderne på første og anden række tilbage for at gøre pausen ekstra komfortabel.

Apropos rat har Skoda Vision 7s også et nydesignet rat, der er fladt i top og bund, så det ikke tager udsynet til det digitale cockpit. Desuden vil tilhængere af knapper, der giver hurtig og sikker betjening af udvalgte funktioner i stedet for at skulle betjene alt på én skærm, glæde sig over, at bevares i Vision 7s. De har tilmed haptisk feedback, ligesom knapperne på rattet og i dørene også har det.

Konceptbilen har som nævnt verdenspremiere den 30. august, altså om præcis en uge. Hold øje med denne side for flere billeder og forklaringer på Skodas tanker …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.