×
SkyShowtimeStreamingTophistorie

Oppenheimer brager snart ind på SkyShowtime

Christopher Nolans stort anlagte fortælling om atombombens fader, Robert Oppenheimer, lander på SkyShowtime den 21. marts.

Sammen med Barbie, så trak Oppenheimer de store filmoverskrifter i 2023. Nu kan Nolans historiske drama om atombombens fødsel, så snart ses på SkyShowtime.

Filmen har Cillian Murphy i titelrollen som Robert Oppenheimer, fysikeren, der opdager muligheden for at fremstille atombomben. Rollelisten er spækket med store stjerner, herunder Robert Downey Jr. (Louis Strauss), Matt Damon (General Leslie Groves), Emily Blunt (Kitty Oppenheimer), Josh Hartnett (Ernest Lawrence) og Rami Malek (David L. Hill) for bare at nævne nogle få.

“Under 2. verdenskrig udpeger Lt. Gen. Leslie Groves Jr. fysikeren J. Robert Oppenheimer til at arbejde på det tophemmelige Manhattan Project. Oppenheimer og et team af videnskabsfolk bruger år på at udvikle og designe atombomben. Deres arbejde kulminerer den 16. juli 1945, hvor de er vidne til verdens første atomeksplosion, som for altid forandrer verdenshistorien.”

Nolans film høstede rosende ord i lange baner ved sin premiere, hvilket et anmeldersnit på 93 % på Rottentomatoes vidner om. Publikum var ligeledes blæst bagover og mere end 600.000 brugere har tilsammen givet den karakteren 8.4 på filmsiden IMDb.

Til den nært forestående Oscar-uddeling den 11. marts er Oppenheimer nomineret til hele tretten priser. Herunder bedste film, bedste instruktør, bedste hovedrolle og bedste lyd.

Filmen har premiere hos SkyShowtime den 21. marts.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.