![koger over](/wp-content/uploads/2024/05/2024_0516_koger_over.jpg)
Træt af, at pastaen altid koger over? Der er hjælp forude. Nemlig en kogeplade med indbygget koge- og stegesensor, der skal forhindre, at mad koger over eller får ujævn temperatur. Det er altid nyskabende Electrolux, der står bag kogepladen, der har fået navnet SenseBoil & Fry.
De intelligente tilberedningssensorer, tilpasser automatisk kogezonernes temperatur til de ingredienser, som tilberedes, lover selskabet.
Stegesensoren, SenseFry, tilpasser varmen efter de ingredienser, der steges, hvilket skal sikre en jævn varmefordeling og temperatur. Kogesensoren, SenseBoil, registrerer vibrationerne, når vandet koger, og skruer herefter automatisk ned for varmen, så det kommer ned og simre.
– Mange fejl i køkkenet opstår på grund af tidspres og uvidenhed. Takket være den automatiserede kogefunktion, kan man nu indstille temperaturen til maksimum med det samme, uden frygt for at maden pludselig koger over, mens stegefunktionen sikrer en stabil temperatur, fortæller René Meng, Training Manager hos Electrolux.
![koger over](/wp-content/uploads/2024/05/2024_0516_koger_over_02-1024x513.jpg)
Electrolux SenseBoil & Fry lanceres i flere forskellige størrelser og med flere forskellige funktioner. Den intelligente kogeplade har en vejledende udsalgspris fra 7.595 kroner og kan købes på Electrolux’ hjemmeside eller hos udvalgte forhandlere.