Fremtidens Hjem

Spotify lancerer nyt kæreste-abonnement i Danmark

Danmark er blevet testland for et nyt Premium Duo-abonnement for par der bor under samme tag.

Godt nyt til dig, der hader at dele din Spotify-abonnement og dine spillelister med kæresten. Spotify har i dag lanceret et nyt Premium Duo-abonnement for par eller personer der bor under samme tag. Abonnementet er grundlæggende det samme som et familieabonnement, men det er kun for to personer – og så er det naturligvis billigere.

To brugere kan beholde hver sit Premium-abonnement, med hver sine statistikker, anbefalinger og spillelister, men profilerne skal samles i ét abonnement, der så vil koster 124 kroner om måneden – altså en besparelse på mere end 60 kroner om måneden i forhold til to Premium-abonnementer. Det er også værd at tage med, hvis man er på SU.

Premium Duo introducerer også en ny fælles spilleliste, Duo Mix, der kompileres automatisk ud fra hvad de to profiler, der er tilknyttet abonnementet, lytter til.

Premium Duo-abonnementet testes i øjeblikket i Columbia, Chile, Irland, Polen og altså Danmark. Da det er et forsøg er der ingen garanti for, at abonnementet vil vedblive med at eksistere.

Spotify har tidligere taget skridt til at afsløre personer, der snyder med familieabonnementet for at få musiktjenesten billigere. Nu kan det nye abonnement i hvert fald være en trøst for mindre familier og par.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.