×
NetflixStreamingTophistorie

Star Trek: Discovery sæson 3 er tilbage til oktober

Star Trek: Discovery er klar med en ny sæson på trods af Covid-19 og får premiere til oktober.

Det er efterhånden sjældent der er godt nyt om serier – det vil sige nyt om, at de rent faktisk kommer nogenlunde som forventet. På grund af Covid-19 er der nemlig forsinkelser over hele linjen, men nu er der altså godt nyt til “Trekkies” og almindeligt dødelige, der bare godt kan lide Star Trek: Discovery – den nye sæson har fået en lanceringsdato: D. 15 oktober bliver det første afsnit “sendt” på CBS All Access – og hvis alt går som det plejer, kommer afsnittet kort tid efter på Netflix.

Kun en kort teaser

Desværre er der ikke en lækker trailer med hints om, hvad der kommer til at ske i den nye sæson – men det er der jo så rimeligt god tid til at nå. Til gengæld er der en kort teaser, hvor seriens hovedperson, Commander Michael Burnham planter et flosset flag fra Føderationen på en klippe-planet. Herunder kan du se Trek Centrals dækning af Star Trek: Discovery sæson 3:

Ifølge Deadline vil besætningen på U.S.S Discovery, sammen med nye venner, forsøge at genoprette håbet i Føderationen og, som det sig hør og bør, så er de langt væk hjemmefra efter at være fløjet igennem et såkaldt ormehul.

Masser af Star Trek på vej

Hvis du ikke kan få nok af Star Trek er der også Star Trek: Picard du kan kaste dig over på Amazon – i den serie er der i øvrigt en sæson to på vej, hvor Jean-Luc skal prøve at forlige sig med sin nye, syntetiske krop.

Derudover er der også en ny serie på vej, kaldet Srange New Worlds, med Kaptajn Pike og Spock som de bærende karakterer.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.