fbpx

 

 

 

 

Streaming

Star Trek vender tilbage i spritny tv-serie

Star Trek: Strange New Worlds hedder den spritnye serie, der vil foregå ombord på legendariske U.S.S. Enterprise i tiden inden Kirk kom ombord.

Godt nyt til Star Trek-fans. I hælene på fremragende serier som Star Trek: Discovery og Picard er der nu en ny serie på vej; Star Trek: Strange New Worlds. Denne her vil fokusere på tre populære karakterer, nemlig Captain Pike, Spock og Number One, og den vil foregå på U.S.S. Enterprise – men omkring ti år før Captain Kirk overtager rorpinden.

Det er CBS All Access, der står bag serien, så den vil være tæt beslægtet med Star Trek: Discovery. Eksempelvis gentager Anson Mount rollen som Captain Christopher Pike, ligesom Spock spilles af Ethan Peck og Number One af Rebecca Romijn (kendt fra bl.a. X-Men filmene). Alle tre karakterer vi mødte i anden sæson af Discovery.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Slægtsskabet med Discovery betyder forhåbentlig, at vi også vil få denne serie at se på Netflix herhjemme.

Det er overvældende tider for Trekkies i disse år. Ud over de tre nævnte serier, er der adskillige på vej. Star Trek: Lower Decks bliver den første animerede Trek-serie, mens Michelle Yeohs karakter, Philippa Georgiu (Discovery), vender tilbage i en Section 31-baseret serie. 

Selv om Strange New Worlds nu er officielt annonceret, så vil CBS All Access ikke give en premieredato. I lyset af den raserende pandemi – USA er svært hårdt ramt – skal vi nok væbne os med tålmodighed. Herunder en video med de tre hovedrolleindehavere:

Og herunder et par af de få billeder, der er ude …

Artiklen fortsætter efter annoncen

Back to top button