×
Paramount+Tophistorie

Se den første trailer til Star Trek: Strange New Worlds

Star Trek: Strange New World får premiere den 5. maj, men først nu er Paramount+ klar med den første trailer. Se den her ...

Maj bliver en god måned for os, der holder af science fiction. Ikke alene får Obi-Wan serien premiere på Disney+, men uger forinden kan vi kaste os over en helt ny Star Trek-serie. Strange New Worlds får premiere allerede den 5. maj og Paramount+ er, langt om længe, klar med en reel trailer. Den kan ses længere nede i artiklen.

Strange New Worlds er en prequel til den originale Star Trek-serie fra 1960’erne. Den med James T. Kirk og Spock. Sidstnævnte er også med her (i en yngre udgave), hvor han spilles af Ethan Peck.

I det hele taget er serien et gensyn med gamle karakterer og skuespillere. Kaptajn Pike, Spock og Number One (Anson Mount, Ethan Peck og Rebecca Romijn) var alle med i serien Star Trek Disovery.

Ombord på USS Enterprise er også Jess Bush som Nurse Christine Chapel, Christina Chong som La’an Noonien-Singh, Celia Rose Gooding som Cadet Nyota Uhura, Melissa Navia som Lt. Erica Ortegas, Babs Olusanmokun som Dr. M’Benga og Bruce Horak som Hemmer.

Men Discovery-serien startrede livet på Netflix, kan Strange New Worlds udelukkende ses på Paramount+

Star Trek-serien er for alvor knopskudt i disse serie-år. Ud over Star Trek Discovery, som også kan ses på Paramount+, kan spinnoff-serien Picard ses på Prime Video. De har også den animerede Star Trek: Lower Decks i to sæsoner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.