×
Paramount+

Star Trek: Strange New Worlds får premiere til maj

Paramount+ har endelig givet den spritnye Star Trek-prequel, Strange New Worlds, en premieredato. Det bliver den 5. maj.

Star Trek-fans kan godt begynde at glæde sig. Paramount+ har langt om længe sat premieredato på Strange New Worlds, der blev annonceret forrige år. Det bliver den 5. maj. Serien er en prequel til den originale serie med William Shatner og blandt de medvirkende er blandt andet Rebecca Romijn (kendt fra bl.a. X-Men filmene).

I det hele taget er det et glædelig gensyn. Den genopliver nemlig tre karakterer fra anden sæson af Star Trek: Discovery. Ud over Romijn gentager Anson Mount rollen som Captain Christopher Pike, ligesom Spock spilles af Ethan Peck.

Derudover får vi også Celia Rose Gooding gentage sin ikoniske rolle som Uhura, der blev spillet af Nichelle Nichols i den originale Star Trek-serie. “Jeg er begejstret og beæret over at sige, at jeg vil spille Cadet Nyota Uhura,” sagde Gooding tidligere om rollen. “Jeg er så begejstret for at træde ind i denne arv.”

Star Trek: Strange New Worlds foregår på U.S.S. Enterprise – men omkring ti år før Captain Kirk overtager rorpinden.

Ved samme lejlighed fortæller Paramount+ i øvrigt, at der allerede er bestilt en anden sæson af serien.

Star Trek Strange New Worlds
De tre hovedpersoner i Star Trek: Strange New Worlds.

Der er endnu hverken teaser eller trailer for den nye serie, men Paramoint+ giver et smugkig i en video, hvor de fortæller om deres Star Trek-planer. Den kan du se herunder …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.