Pixel
Gadgets

Stemmestyret Star Wars-robot ( … og ny trailer)

Få en First Order Stormtrooper til at passe på dit hjem. Det vælter ud med nyt Star Wars-legetøj inden premieren på det seneste afsnit af sagen den 13. december (forsalg er startet i dag), og en af de spændende dimser er denne robot fra UbTech.

Stormtrooperen er et avanceret overvågningskamera, der via ansigtsgenkendelse kan genkende personer, der træder ind i dit hjem. Robotten er også stemmestyret, ligesom den leveres komplet med AR-app til både iOS og Android.

Star Wars
Klik for større billede.
Trods det lidt kluntede udseende, så kan Stormtrooperen faktisk gå rundt. Sæt ham i ‘sentry mode‘, så patruljerer han hjemmet og holder øje med indtrængere. Beboere i huset hilses med en velkomst, mens du advares om fremmede / ukendte personer.

Da robotten samler både stemmedata, billeder og andre sensitive data, krypteres alle dataene, lover UbTech.

Stormtrooperen kommer i handelen i løbet af november, men kan allerede nu forudbestilles hos UbTech til en pris på 300 dollars – omkring 1.900 kroner.

The Last Jedi-trailer

Den officielle trailer til Star Wars: The Last Jedi havde i øvrigt premiere i aftes dansk tid i USA, og har siden spredt sig som en steppebrand på nettet. Skulle du ved et mirakel have undgået den, kan den ses lige her:Peter Engels Ryming

Var med til at starte Danmarks første gadgetmagasin Gear i 2003 og var chefredaktør for magasinet indtil starten af 2009. Samtidig leverede han i en årrække test af forbrugerelektronik til Ekstra Bladet. Har også været redaktør på den danske udgave af T3.