×
Streaming

Stephen King og J.J. Abrams går sammen om ny serie

Castle Rock var byen, hvor Johnny Smith så en fremtid, hvor den kommende præsident (Martin Sheen i filmversionen af Dead Zone) ville udløse dommedag, og det var byen, hvor hunden Cujo terroriserede en mor og hendes søn. Et større antal af Stephen Kings mange noveller og en hel del af romanerne udspiller sig i det fiktive område Castle Rock i staten Maine, så derfor er det et oplagt navn til en miniserie baseret på nogle af forfatterens mange historier.

Fra folkene bag 11/23/63

Serien bliver lavet i et samarbejde mellem King og instruktøren J.J. Abrams (Lost, Star Wars: The Force Awakens), der også har samarbejdet om den nu afsluttede serie 11/23/63 baseret på Kings roman om tidsrejser og mordet på John F. Kennedy. 11/23/63 landede også på Hulu og havde James Franco i hovedrollen. Desværre er serien ikke landet på nogen af de danske streamingtjenester.

Vi ved ikke meget om Castle Rock, men ud fra den teaser-trailer, som J.J. Abrams netop har delt på de sociale medier, bliver der tale om enkelte afsluttede episoder, som sikkert bliver baseret på Kings noveller – selv om en del af dem allerede er blevet til film, så er der masser at tage af.

Castle Rock har endnu ingen dansk aftager

Den internetbaserede kanal Hulu kan ikke ses legalt i Danmark, og vi ved ikke, om nogen af de danske tjenester tager serien hjem. Men vi ved heller ikke, hvornår den får premiere, hvor mange afsnit, der er planlagt, eller hvor lange de bliver. Men vi håber på en velproduceret horror-antologi, da det efterhånden er en del år siden, vi sidst så sådan en. Og som sagt har King skrevet langt over 100 noveller, så der er masser af historier at tage af. Stephen King har også en forkærlighed for 80’erne, så vi får se, om Castle Rock har planer om, at gå Netflix’ Stranger Things i bedene.

Du kan se teaseren her og lave dine egne gisninger.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.