×
Fremtidens HjemTophistorie

Tado-termostat varmer kun, når elprisen er billig

Ved kun at tænde varmepumpen, når elprisen er billig, hævder Tado Balance at kunne spare dig for 20 procent af din elregning.

Selskabet Tado, der laver løsninger til intelligent styring af klima i hjemmet, har søsat en ny tjeneste, som de hævder kan spare forbrugerne masser af penge. Tado Balance holder konstant øje med markedet og aktiverer kun varmepumpen, når elprisen er billig. Ifølge Tado kan det lille trick spare forbrugerne i gennemsnit 20 procent på elregningen.

“Når vind- og solenergi er let tilgængelig, falder priserne markant. Tado Balance benytter disse tidspunkter med lave energipriser henover dagen til at udføre hovedparten af dit hjems opvarmning eller nedkøling,” skriver selskabet.

Men det stopper ikke der. Faktisk hævder Tado, at de kan spare forbrugerne for typisk 38 procent af elregningen:

“Ved at anvende intelligente termostater sparer forbrugerne i gennemsnit 22% i energiomkostninger. Med Tado Balance nedbringer forbrugerne deres omkostninger med yderligere 20% procent. Alt i alt vil Tado-brugere, der balancerer deres energiforbrug i hjemmet, opnå besparelser på typisk 38%,” hævder selskabet.

Tado Balance er nu lanceret i Tyskland, Frankrig, Italien, Holland, Spanien, Danmark, Norge, Sverige, Østrig og Schweiz til Android og iOS. Flere lande vil følge efter, loves det.

elprisen er billig
Termostaten Smart AC Control V3+ er kompatibel med mere end 500 luft-til-luft varmepumper.

Det er en abonnementstjeneste, der koster 25 kroner om måneden eller 195 kroner om året. Brugere kan dog prøve Balance gratis i en måned. For at opsætte Balance skal brugerne blot vælge deres land og region, og så vil systemet automatisk følge engrosprisen på el. Og det er uanset energileverandøren.

Tado Balance arbejder sammen med Tado Smart AC Control V3+ og er kompatibel med mere end 500 luft-til-luft varmepumper.

Vi har tidligere anmeldt Tado Smart Radiator Thermostat Starter Kit, der er beregnet til almindelige radiatorer. Du kan læse anmeldelsen her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.