×
Teknologi

Alle rygterne inden tirsdagens Apple-event

Ud over iPhone 12, hvad kan vi så forvente os fra tirsdagens Apple-event? Her er en oversigt over alle rygterne ...

Der er i skrivende stund mindre end et døgn til Tim Cook går på scenen for at åbne Apples Hi, Speed event. Det sker tirsdag aften klokken 19.00 dansk tid og titlen henviser uden tvivl til 5G-forbindelsen som de hele fire nye iPhone 12-modeller vil være udrustet med.

Men hvad har Apple ellers på tapetet? Rygterne har været mange og det er blevet tid til at opsummere og vove pelsen ved at komme med et bud på, hvor sandsynligt det er, at de enkelte rygter realiseres tirsdag aften.

Eventet streames naturligvis live via Apples hjemmeside, via Youtube og gennem Apples egen Apple TV-app. Men du kan også følge med på inputmag.dk, hvor vi vil dække alle nyhederne i løbet af aftenen. Giv os eventuelt et Like på vores Facebook-side, hvis du vil have nyhederne direkte i dit Facebook-feed.

iPhone 12 x 4

Aftenens hovedperson er, naturligvis, iPhone 12. Der kommer fire forskellige varianter i år, alle med OLED-skærme og 5G-forbindelse. Derudover får de to dyereste af modellerne også en såkaldt LiDAR-sensor, der er som en radar, bare baseret på lys i stedet for lyd. Teknologien skal gøre portrætbilleder og Augmented Reality-oplevelser bedre. Vi har skrevet en hel artikel om, hvad vi kan forvente os af iPhone 12 – inklusive billeder af samtlige fire modeller. Du kan læse den her: iPhone 12: Her er alt, vi ved.

Sponseret link til Telia: Få nyheder og forudbestil den nye iPhone 12 her!

HomePod mini

HomePod

Den intelligente højttaler HomePod er langt fra blevet nogen succes; den er ikke engang blevet lanceret officielt worldwide, men kun på udvalgte markeder. HomePod kan dog købes via forskellige webbutiker, også herhjemme hvor den koster omkring 2.500 kroner. HomePod mini, derimod, skulle blive væsentlig billigere. Rygterne hævder at den vil blive sat til salg for 99 dollars, hvilket vil den en pris på omkring en tusindlap, hvis den kommer til salg herhjemme. Hvor den originale er 6,8 tommer høj, vil mini-udgaven blive bare 3,3 tommer siger rygterne. Den drives af samme processor som Apple Watch Series 5 og selv hvis den vises frem i morgen, vil den først være tilgængelig i november. Men om den kommer til Danmark, rent officielt, er højst usikkert.
Sandsynlighed: 60%

[OPDATERET 13.10.2020 klokken 15.45] Lækkeren Evan Blass har delt to billeder, som han hævder er de nye HomePod Mini, med en noget anderledes form end den nuværende. Her er billederne – klik for at forstørre:

AirPods Studio

AirPods Studio

Rygterne om et sæt over-ear hovedtelefoner har svirret længe. De seneste af dem siger, at AirPods Studio, som de hedder, først kommer sent i oktober eller til november – men derfor kan de teoretisk sagtens blive præsenteret tirsdag. De siges at komme med aktiv støjdæmpning, ANC, og en equalizer, hvor lyden kan finjusteres til egne preferencer. Hovedtelefonerne siges også at have sensorer, der registrerer, om de sidder på hovedet eller om halsen. Det skal spare batteriet, idet de automatisk går på pause, når de tages af.
Sandsynlighed: 60%

Apple TV 2020

Apple TV 4K

Apple arbejder angiveligt på en ny udgave af Apple TV med tilhørende Siri-fjernbetjening. Ligesom AirTags – se nedenfor – vil den nye fjernbetjening kunne findes via Find-app’en. Fikst, hvis den er forsvundet mellem sofahynderne. Det siges også, at den nye Apple TV vil have en hurtigere processor, så den bedre kan håndtere gaming.
Sandsynlighed: 40%

AirPower

AirPower

Apples AirPower-projekt, der var en avanceret trådløs oplader, blev vist frem helt tilbage i 2017, men i starten af 2019 blev det droppet helt. Nu siger rygterne, at der kommer to nye trådløse opladere, der skal lanceres sammen med iPhone 12. De er mindre ambitiøse end AirPower og bygger på et magnetisk system a la de gamle MagSafe-stik på Apples bærbare computere. Navnene skulle blive da også blive MagSafe og MagSafe Duo.
Sandsynlighed: 20%

AirTags

Apple Tags AirTags
AirTags-koncept, lavet af MacRumours.

Rygterne om AirTags er kølet en del ned gennem de sidste måneder. De har optrådt i koden til en betaudgave af iOS, så Apple arbejder med sikkerhed på produktet. Eller har gjort det. Den forholdsvis pålidelige lækker Jon Prosser mener, at de er udsat til marts måned næste år, hvor de vil blive præsenteret sammen med nye iPads. Men hvad er AirTags? Det er små plastikskiver, der kan monteres på eksempelvis tasker eller nøgler og derefter kan lokaliseres ret nøjagtigt via Find-app’en. Du kan læse meget mere om dem her: 7 ting du bør vide om Apple AirTags.
Sandsynlighed: 10%

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.