TeknologiTophistorie

Telia brudt ned i hele Norden

Mobilkunder hos Telia kan hverken ringe eller modtage opkald. På sociale medier fortæller kunderne, at bredbånd og tv-tjenester ikke fungerer.

Teleselskabet Telia har tekniske problemer – og det er ikke kun i Danmark. Også i Sverige melder selskabet om store udforinger med teknikken. I Sverige er flere myndigheder og regioner også berørt af problemet.

“Vi oplever i øjeblikket en fejl på vores interne systemer, som påvirker vores hjemmeside og mulighed for at hjælpe vores kunder. Fejlen forårsager desværre også forstyrrelser hos vores erhvervskunder med virksomhedsservices. Vi oplever desværre også problemer med bl.a. Telia TV,” skriver Telia på Facebook.

Her oplyser de også, at der “arbejdes på højtryk” for at løse problemerne så hurtigt som muligt. De kan dog ikke give en tidshorisont.

I Sverige, hvor flere myndigheder har Telia som operatør, meldes der om store problemer. Det svenske politi skriver på deres hjemmeside, at det er svært at nå dem. Også Arbejdsformidlingen, Folkesundhedsstyrelsen og Transportstyrelsen er ramt, fortæller Ny Teknik.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.