Streaming

Telia klar med egen TV-boks

Telia TV-Boks er, ifølge Telia selv, markedets mest fleksible TV-boks, der samler streaming og traditionelle tv-kanaler.

Telia har lanceret sin nye Telia TV-Boks, der samler både streamingtjenester og traditionelle tv-kanaler. Det er den første boks, der kombinerer tv og streaming uden at man er tvunget til også at købe internet af sin tv-udbyder – derfor kalder Telia selv boksen for den mest fleksible på markedet.

“Hvis du går ind i et supermarked, bliver du jo heller ikke nægtet at købe yoghurt, hvis du ikke samtidig køber seks liter mælk. Det er en uskik blandt danske TV-udbydere. Derfor skal du ikke nødvendigvis være internet-kunde hos Telia for at få adgang til Telia TV og den nye tv-boks. Vi har mange tv-kunder, der enten har arbejdsgiver-betalt internet eller bor i boligforening, hvor de ikke frit kan vælge internetudbyder,” siger Gustav Berghog, der er privatkundedirektør i Telia.

Boksen er naturligvis bannerfører for Telias egen Telia TV-tjeneste, der bedst kan betegnes som en digital udgave af kabel-tv, men den giver også adgang til både HBO Nordic og C More fortæller teleselskabet i en pressemeddelelse.

“Vi oplever en stor efterspørgsel en løsning, der samler de medier, som danskerne samles om på den store skærm hjemme i stuen. Du kan let og ubesværet tage boksen med dig over hele Europa. Det er plug-and-play, og så har du de samme tv-kanaler og streaming-tjenester på ferien, som du har derhjemme,” siger Gustav Berghog.

Telia TV-boks kan kobles på netværk både trådløst og via kabel. Den tilsluttes til fladskærmen via HDMI og har sin egen fjernbetjening. Den sælges på Telias egen webshop til en pris på 699 kroner.

  • Mål: Bredde 190 mm, dybde 130 mm, højde 41 mm
  • Vægt:350 g
  • Energiforbrug: 4.7 W
  • USB-port: 1 stk. 2.0
  • Netværkstilslutning: RJ45 og WiFi
  • Billledudgang: HDMI med HDCP, 3,5 mm-udgang- kombineret lyd og billedudgang.
  • Lydudgang: HDMI med HDCP, 3,5 mm-udgang- kombineret lyd og billedudgang.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.