Pixel
Streaming

Telia TV bryder ned under landskampen

En gang imellem kan det ikke betale sig at være cable-cutter

Tirsdag aften skete det så igen – en tv tjeneste fik sammenbrud under en landskamp. Denne gang er det dog ikke Yousee, men Telia TV, der er brudt ned.

Sure brugere brokker sig på Facebook

I disse tider, hvor de sociale medier er det første sted man lufter sin vrede, bliver der selvfølgelig gået til stålet på Facebook, hvor sure brugere lader deres vrede komme til udtryk.

“Se nu at få styr på det – det her er ikke pengene værd!”, og “Deres såkaldte “service” afd. og gået i flyverskjul. Bare med at holde sig væk når møget ikke fungerer,” er nogle af de indlæg, man finder på Telias Facebookside.

Intet svar fra Telia

Telia har indtil nu (kl. 21.15) ikke reageret på brugernes klager, der formentlig ikke vil blive mindre nu hvor Danmark tydeligvis spiller den bedste kamp, de har spillet i årevis.

Opdateret: Yousee havde faktisk også nedbrud under landskampen og måtte åbne for web-tv så alle kunne se landskampen der.

Torben Vognsen

Grundlægger af magasinet iNPUT. Har en baggrund som producer og tilrettelægger i tv-branchen og har skrevet forbruger- og gadgetstof i en årrække for Jyllands-Posten, Komputer for Alle, Berlingske Tidende og BT. Er også fast gadgetekspert på TV2's Go' Morgen.