×
Streaming

Telia TV bryder ned under landskampen

En gang imellem kan det ikke betale sig at være cable-cutter

Tirsdag aften skete det så igen – en tv tjeneste fik sammenbrud under en landskamp. Denne gang er det dog ikke Yousee, men Telia TV, der er brudt ned.

Sure brugere brokker sig på Facebook

I disse tider, hvor de sociale medier er det første sted man lufter sin vrede, bliver der selvfølgelig gået til stålet på Facebook, hvor sure brugere lader deres vrede komme til udtryk.

“Se nu at få styr på det – det her er ikke pengene værd!”, og “Deres såkaldte “service” afd. og gået i flyverskjul. Bare med at holde sig væk når møget ikke fungerer,” er nogle af de indlæg, man finder på Telias Facebookside.

Intet svar fra Telia

Telia har indtil nu (kl. 21.15) ikke reageret på brugernes klager, der formentlig ikke vil blive mindre nu hvor Danmark tydeligvis spiller den bedste kamp, de har spillet i årevis.

Opdateret: Yousee havde faktisk også nedbrud under landskampen og måtte åbne for web-tv så alle kunne se landskampen der.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.