ElbilerTophistorie

Tesla Cybertruck skubbes til 2023

Tesla Cybertruck rammes endnu en gang af forsinkelser. Pickup-trucken er udskudt til 2023 og Tesla mister momentum til Ford.

Det bliver heller ikke i år, vi får Tesla Cybertruck at se på vejene. Det hævder en person med ‘indblik i sagerne’ som nyhedsbureauet Reuters har talt med. Kilden fortæller at produktionsstarten er skubbet til slutningen af andet kvartal 2023. Officielt er planen ellers, at bilen skal bygges sent i år.

Kilden fortæller også at forsinkelsen skyldes at Tesla ændrer en række features og funktioner på bilen, så den bliver mere attraktiv for kunderne.

Tesla har ike officielt bekræftet rygterne, men en note om produktionsstart i 2022 er fjernet fra selskabets hjemmeside.

Elon Musk har tidligere lovet, at han vil levere en opdateret oversigt over Teslas lanceringsplaner under regnskabsfremlæggelsen den 26. januar.

Tesla har aldrig været kendt for at være gode til at overholde deadlines.Tesla Cybertruck blev præsenteret helt tilbage i 2019, med løfter om, at den skulle være på markedet allerede i 2021. Men i august sidste år meddelte Tesla, at den blev udskudt til 2022.

Med den nye forsinkelse til 2023 mister Tesla muligheden for at komme først med en elektrisk udgave af den, i USA, så populære pickup-truck. Både Ford Motor og Rivian Automotive har nu overhalet Tesla. Ford er klar til at levere sin F-150 Lightning pickup til forhandlerne i foråret.

På trods af forsinkelsen kan danskerne fortsat forudbestille en Cybertruck ved at indbetale en tusindlap til Tesla på selskabets hjemmeside. Bilen skal, når det engang bliver aktuelt, produceres på Gigafactory-fabrikken i Texas.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.