×
ElbilerTophistorie

Tesla Cybertruck kommer den 30. november

Efter fire år års ventetid har Elon Musk langt om længe sat dato på, hvornår leveringerne af Tesla Cybertruck går i gang.

Tesla har endelig sat dato for, hvornår leveringerne af Cybertruck begynder. Det bliver den 30. november, hvor begivenheden samtidig markeres med et event på fabrikken i Texas. Nyheden blev meldt ud på gårsdagens regnskabsfremlæggelse og er også blevet delt på X.

De første Cybertruck-ejere bør samtidig modtage en medalje for at udvise et imponerende niveau af tålmodighed, da de sandsynligvis har været blandt de første til at have forudbestilt den elektriske pickup, da den blev afsløret for fire år siden.

Ifølge Elon Musk var der i sommer kommet knapt to milioner forudbestillinger på Tesla Cybertruck. Der kommer dog til at gå en rum tid før alle har fået deres bil, da Musk først forventer at produktionen er i topgear i 2025. Herefter forventer han, at kunne producere 250.000 Cybertrucks om året.

Oprindeligt var planen, at Tesla Cybertruck skulle gå i produktion i 2021, men den har været forsinket et utal af gange. Den første Cybertruck rullede ud fra Giga Texas i juli måned – to år forsinket.

Med hensyn til forsinkelserne, så har Elon Musk tidligere sagt, at bilens karosseri har givet problemer. Den er udelukkende lavet af rustfrit stål og det har givet udfordringer i forhold til både konstruktion og svejsning.

Men måske kommer alt godt til den, der venter. I hvert fald sagde Musk i slutnigen af august, at Cybertruck bliver Teslas “bedste produkt nogensinde”.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.