ElbilerTophistorie

Tesla Cybertruck er udskudt til 2022

Tesla har bekræftet, at produktionen af Cybertruck er blevet udskudt til 2022.

Tesla har bekræftet, at produktionen af Cybertruck er blevet udskudt til 2022. Der er dog en god nyhed.

Cybertruck blev præsenteret tilbage i 2019, men en forventet lancering i slutningen af 2021. Dette bliver dog ikke en realitet. Bilens exoskelet i stål, kræver en en ny og avanceret fremstillingsproces, der angiveligt også har medvirket til forsinkelsen.

Udskydelsen er blevet opdaget på Teslas website, hvor der står, at konfiguratoren vil være tilgængelig, efterhånden som produktionen nærmer sig i 2022. “Du vil kunne fuldføre din konfiguration, efterhånden som produktionen nærmer sig i 2022. Alle konfigurationer er specifikke for USA.” Lyder det på Teslas hjemmeside.
Den gode nyhed er, at Cybertruck nu kan forudbestilles i Danmark, for et mindre beløb på 1.000 kroner. Beløbet er fuldt refunderbart.

Nyheden kommer lidt som en overraskelse, da Elon Musk sidste år udmeldte, at Cybertruck ikke ville komme til Europa, da den ikke lever op til EU’s regler og krav. Hvordan Cybertruck nu kan forudbestilles i Danmark, vides derfor ikke. Har Tesla mon designet en alternativ version, skræddersyet til det europæiske marked? Eller er det blot en fejl? Vi afventer et svar fra Tesla.

Tesla Cybertruck kommer i tre udgaver, som dog er specifikke for USA. Der kan derfor forekomme ændringer på de danske modeller (såfremt den overhovedet lander i Danmark). De danske priser er endnu ukendte.

  • Single motor RWD: 39.900 dollars
  • Dual motor AWD: 49.900 dollars
  • Tri motor AWD: 69.900 dollars


Læs også: Samsung Galaxy S21-serien skuffer: Laveste salgstal i flere år

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.