Gadgets

Tesla Cybertruck som fjernstyret bil

Nu kan du få en Tesla Cybertruck til omkring tre tusinde kroner. Men den er 1:10 i størrelsesforhold og skal styres via joystick …

Den er elektrisk og skal genoplades engang imellem. Den har et ladtag, der kan køre ned. Den har endda huller i vinduet, ligesom den udgave, der blev præsenteret i november måned, og den kan købes i Danmark inden jul. Til gengæld er den er kun en tiendedel af originalens størrelsen og den skal styres via et joystick.

Legetøjsfirmaet Mattel har på legetøjsmessen i New York meddelt, at de laver to fjernstyrede udgaver af Tesla Cybertruck, som kommer til salg inden julehandlen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den største og mest interessante af dem er lavet i størrelsesforholdet 1:10 og beskrives på Mattels hjemmeside som et ”radiostyret køretøj i hobbyklassen, der er lavet til off-road og barsk terræn”. Både for- og baglygter fungerer og der er to køretilstande: chill og sport. Der medfølger klistermærker, så man kan give bilen et ”smadret-vindue”-look – et blink med øjet i retning af uheldet, da originalen blev præsenteret.

Tesla Cybertruck
Mattel Tesla Cybertruck 1:10.

Der kommer også en – noget – mindre udgave i størrelsesforholdet 1:64. Den er brandet som Hot Wheels og har samme størrelse som den populære serie af biler. Den lille udgave har også to kørestilstande, men har færre bevægelige dele end sin storebror.

Tesla Cybertruck
Mattel Tesla Cybertruck 1:64.

Begge modellerne er i øvrigt fremstillet med hjælp fra Tesla, så detaljerne burde være lige i vinkel.

Som skrevet går de til salg i december måned, men det er allerede nu muligt at forudbestille – og er du fristet (eller samler) vil det nok være en god ide. Mattel fortæller nemlig at bilerne laves i en begrænset mængde og når de er væk, er de væk. Priserne? 400 dollars – knapt 3.000 kroner – for den store model og mere moderate 20 dollars (140 kroner) for den lille udgave.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button