×
GamingTophistorie

Microsoft vil lancere en Xbox streaming-app på dit TV

Microsoft har netop annonceret, at de samarbejder med flere globale TV-producenter. Her er missionen at implementere et Xbox-interface/Xbox-app, hvorfra man kan streame spil. Virksomheden nævner også, at de vil lancere en Xbox streaming-enhed, så man kan streame spil til hvilken som helst skærm. Det eneste dette kræver er en controller (og et abonnement på Xbox Game Pass), da selve afviklingen af spillet foregår i skyen.

“Hos Xbox er vores mission enkel: at bringe glæden og fællesskabet ved spil til alle på planeten. For at opnå dette stræber vi efter at give alle muligheden for at spille de spil, de har lyst til, med de mennesker man helst vil, hvor som helst.” Lyder det fra Microsoft i et blogindlæg.

Der er dog ikke noget ord om, hvad vi kan forvente med hensyn til formfaktor og pris, mht. den dedikerede streaming-enhed. Enheden vil dog nok tage form som noget, der ligner en Chromecast eller Amazon Fire TV Stick, hvilket nemt og hurtigt kan kobles til en skærm med HDMI-indgang.

Virksomheden nævnte også, at de er i den afsluttende fase med at opdatere sine datacentre, med Xbox Series X-konsoller. Dette skulle resultere i hurtigere indlæsningstider, forbedret grafik og mere, når man streamer spil igennem Xbox Cloud.

Microsoft har indtil videre haft stor succes med sin Game Pass-tjeneste, der også fungerer som en cloudgaming-tjeneste (xCloud), hvor man kan spille Xbox-spil via sin pc, smartphone eller tablet.
Derfor er det logisk, at tjenesten udrulles til flere platforme og enheder. Microsoft har dog ikke afsløret, hvornår vi kan forvente at se den omtalte Xbox streaming-enhed på markedet.

I morgen afholder Microsoft og Bethesda desuden et show kl. 19, under E3-messsen. Læs mere her: Tune in to the Xbox & Bethesda Games Showcase.


Læs også: OnePlus introducerer Nord CE 5G

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.