×
ElbilerTophistorie

Tesla udvider igen Supercharger netværket – åbner første V3 på Sjælland i dag

I dag indvies Sjællands første V3 Supercharger i Kirke Såby med otte ladere. Det er den første i Danmark – Tesla har tidligere åbnet andre i Europa. Tredje generation af Superchargers, de såkaldte V3, har en effekt på op til 250 kilowatt, hvilket indebærer endnu kortere ladestop når man er på elektrisk langfart i en Tesla. En Model 3 Long Range kan lade op til 120 kilometer rækkevidde på fem minutter på en V3 Supercharger, og en gennemsnitlig ladepause forventes at vare cirka 15 minutter.

Travlt med udvidelser af Supercharger netværket

Den nye Supercharger V3 station I Kirke Såby er kun første skridt i den ganske hurtige opgradering af ladenetværket, Tesla er igang med på landsplan; indenfor et år åbnes i alt 10 nye lynladere med op til 250kW opladning.

Teslas danske netværk har allerede leveret mere end 125 millioner Supercharger kilometer til ejere siden den første station åbnede i 2014, hvilket indikerer at langtursrejse med elbiler er blevet populært. Der er nu 11 Supercharger-stationer på tværs af landet og næsten 200 destinationsopladere på hoteller, restauranter og ved indkøbscentre.

Kør ud i Europa

Har du en Tesla kan du også sagtens tage på sommerferie ned igennem Europa, hvor Tesla også udvider antallet af opladere ganske betragteligt. Der er nu over 650 stationer fordelt over hele Europa med mere end 6.500 udtag i 28 lande.

Du kan læse mere om Teslas ladenetværk her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.