×
Gadgets

To Windows 10-flagskibe på vej

Der er gået mere end et år, siden der sidst kom et Windows Phone-flagskib, men nu fortæller røgsignalerne på nettet, at Microsoft pønser på at lancere hele to topmodeller inden for overskuelig fremtid.

Ifølge websitet Unleash The Phones, der har oplysningerne fra en såkaldt sikker kilde, kommer der både en 5,7-tommer model og en 5,2-tommer model.

“Cityman” er den egentlig topmodel, med 5,7-tommer stor skærm, 20 megapixel kamera og 32 gigabyte lager, der kan udvides via microSD. “Talkman” har en lidt mindre 5,2-tommer skærm og en lidt langsommere processor, men ellers samme specifikationer.

Begge modellerne vil naturligvis være udrustet med Microsoft nye Winsows 10 operativsystem, der skulle fungere gnidningsløst med Windows 10 på pc’ere. Windows 10 lanceres senere i år – sandsynligvis i sommermånederne – så forvent de to nye mobiler bliver lanceret engang i løbet af andet halvår.

Ovenfor en video der viser, hvordan Windows 10 fungerer på smartpones.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.