×
ElbilerTophistorie

Toyota viser elektrisk pickup – Hilux Revo BEV

Toyota Hilux Revo BEV bliver ikke en pickup-truck, du kan tage familien på udflugt i.

Japanske Toyota har afsløret den elektriske Hilux Revo BEV. Pickup’en blev vist frem under et event i Thailand forleden. Det fortæller Electrek. Trucken er stort set identisk med den fossile udgave af Hilux, men køleren er dog blevet ændret.

I modsætning til andre elektriske pickup modeller, tænk Rivian R1T, Hummer EV og Ford F-150 Lightning, er der dog ikke tale om en “amerikansk” pickup, der også kan bruges til familiebrug. Hilux Revo BEV er med bare to siddepladser tiltænkt som en ren arbejdshest.

For yderligere at understrege arbejdsfunktionen er yderkanterne af den lange flatbed udstyret med fastgørelseskroge.

Hilux Revo BEV er stadig er på konceptstadiet og forventes ikke officielt præsenteret før om et års tid. Detaljer om drivlinje, batteri og rækkevidde er stadig ikke tilgængelige.

Under eventet i Thailand deltog CEO Akio Toyoda – og han sagde som sædvanlig et par velvalgte ord om sit syn på elbiler.

Han sagde blandt andet, at han ikke tror på elektrisk drift som eneste løsning, og at han mener, at det “stille flertal” er enige med ham i det.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.