×
GamingTophistorie

Tryller mobilen om til en bærbar PlayStation

Backbone One omdanner din mobil til en bærbar PlayStation. Og Xbox. Og PC.

Når nu Sony ikke (længere*) vil lave en bærbar Playstation, er det jo godt at andre træder til. Backbone One er en PS DualSense-inspireret controller, der udfører tricket ved hjælp af din eksisterende telefon. iPhone eller Android.

Par med PS Remote Play app’en, så kan du begynde at spille dine PlayStation-spil hvor som helst og når som helst. Og bibeholde fordelene ved DualSense-controlleren.

Men ikke nok med det. Ud over PS Remote understøtter Backbone One også Xbox Game Pass, GeForce Now og Steam. Det er altså lidt af en multikunstner.

Controlleren fås i to versioner; en til iPhone (med Lightning-tilslutning) og en USB-C udgave til Android. Den har udtag til hovedtelefoner og kan naturligvis lades op, mens man spiller.

Vores kolleger hos svenske Teknikveckan har anmeldt Backbone One. De er komplet forelskede i den, men brokker sig dog over prisen. Den er på 999 kroner. Dyrt? Naah, ikke hvis det virker. Det trælse er, at man skal betale for et Backbone+ abonnement, hvis man vil have samtlige funktioner til rådighed.

Det er gratis det første år, men derefter koster det 260 kroner om året. Læs mere om controlleren på selskabets hjemmeside.

* Som de ældste af os husker, introducerede Sony i 2004 sin PlayStation Portable, kaldet PSP. Den levede i forskellige inkarnationer frem til 2014, hvor Sony lukkede ned for produktionen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.