×
GamingTophistorie

Razer først med 240Hz OLED-skærm i bærbar computer

Razer har introduceret en ny Blade 15 laptop, som benytter sig af verdens første 240Hz OLED-display.

Gaming laptops har i de senere år været synonym med en skærm der byder på høj opdateringshastighed. OLED-skærme i bærbare computere, har ligesom i TV, kørt med op til 120Hz, men nu tager Razer skridtet videre.

OLED-skærm til den kræsne forbruger

Den nye Razer Blade 15 benytter sig som sagt af en 240Hz OLED-skærm, med en QHD opløsning (2,560 x 1,440 pixels). Der er altså ikke tale om et 4K display, men det er dog stadig en fornuftig opløsning til en 15″ skærm. Ydermere byder skærmen på 1ms responstid, 400 nits lysstyrke, samt 100% dækning af DCI-P3 farvespektret.

Stærke specifikationer

Blade 15 er blandt udstyret med en stærk Intel Core i9-12900H-processor, et NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti grafikkort og 32 GB LPDDR5 RAM. Hardwaren bliver ifølge Razer, kølet af et effektivt Vapor Chamber kølesystem. 1 TB SSD lager er også ombord, hvor der endda er mulighed for at udvide lagerpladsen, med en ekstra M.2-port til en SSD. Computeren byder også på masser af porte, herunder HDMI, en SD-kortlæser, Thunderbolt 4, USB Type-A og USB Type-C.

Høj pris

Den nye Blade 15-model lander først på markedet i 4. kvartal 2022, til den nette sum af 3.499,99 US$. Direkte omregnet lander vi på knap 25.000 kroner, uden moms og afgifter. Danske eller europæiske priser er ikke blevet omatalt.


Læs også: Apple Watch SE 2022 får always-on display og S7-chip

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.