×
TeknologiTophistorie

Uafbrudt vækst i fem år

Teleselskabet 3 har præsteret konstant vækst i mobilkunderne i imponerende 19. kvartaler i træk.

Noget må de gøre rigtigt hos teleselskabet 3. For nu 19. kvartal i træk har selskabet øget antallet af mobilabonnenter. En præstation, der ikke kan matches af nogen af de øvrige tre store teleselskaber herhjemme.

Ifølge det seneste kvartalsregnskab kom der 16.000 nye mobilkunder i butikken i løbet af årets første tre måneder. Altså i gennemsnit mere end 500 om dagen.

Dermed florerer der altså 1,60 millioner simkort fra teleselskabet 3 i Danmark, hvilket rækker til at være det tredjestørste teleselskab herhjemme. Overgået af Telenor med 1,69 mobilkunder. Og så naturligvis Nuuday, der dominerer med 2,86 millioner mobilkunder (tal fra udgangen af 2023).

En af forklaringerne på den konstante vækst, i hvert fald de senere år, er en stor fremgang i antallet af internetkunder.

– Som det eneste teleselskab i landet satser vi udelukkende på at levere internet gennem trådløs 5G. Det viser sig i kundevæksten, samtidig med at resten af forretningen også har holdt kadencen, konkluderer Regional CEO for teleselskabet 3 i Danmark, Sverige og Østrig, Morten Christiansen. 

3 er det første af de fire teleselskaber, der har fremlagt kvartalsregnskab. Det bliver interessant, når Norlys/Telia lægger kortene på bordet. Hvor mange mobilkunder har overgangen fra Telia til Norlys mon kostet?

Læs også: Norlys har underskrevet aftale om køb af Telia Danmark.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.