×
Gadgets

Sonos IKEA Symfonisk lanceres til april

Det umage partnerskab lancererer sine første produkter under navnet IKEA Symfonisk under på møbelmessen Salone del Mobile i Milano fra 9-14. april.

IKEA meddeler i dag, i en pressemedelelse, at resultatet af det umage samarbejde med Sonos langt om længe skal vises frem. Det kommer til at ske under møbelmessen Salone del Mobile i Milano mellem den 9. og den 14. april. 

I anledningen har møbelkæden lanceret en teaservideo, hvor produktets navn, Symfonisk, præsenteres på bagsiden af en kasse, der samtidig er en toværelses lejlighed. I både køkken og stue er der “udvisket” et produkt, der kan hænge og stå. Eller måske er det to forskellige produkter? Se videoen herover.

IKEA Symfonisk
Produkterne kan ses i køkkenet og i stuen.

IKEA har tidligere givet et smugkig på Symfonisk, i form af en reolhøjttaler. Men generelt har det hele været yderst hemmeligt. Vi ved dog, at Symfonisk-højttalerne kan integreres i eksisterende Sonos-løsninger og kan betjenes via Sonos-app’en.

“Sammen med Sonos ønsker vi at kombinere vores ekspertise i boligindretning med deres ekspertise med at lave gode lydoplevelser i alle hjemmets rum. Og i Milano kan du opleve den forskel, som lys og lyd kan give i dit liv,” siger siger Björn Block , Business Leader for IKEA Home Smart hos IKEA i pressemeddelelsen.

Det forventes at IKEA Symfonisk-produkterne kommer i handelen til august.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.