Mobil og tablets

Videoanmeldelse: Huawei MediaPad M5

Huawei har lavet en god Android tablet, hvis speciale er medieforbrug. Prisen er heller ikke dårlig.

 

iNPUT anbefalerTro det eller ej. Der findes gode Android tablets. Huawei har lavet en tablet der fokuserer på, det som mange af os bruger vores til, medieforbrug. Den er designet til at ligge ned, skærmen er glimrende og højtalerne er det helt store højdepunkt. Dét er den optimale måde at se videoer, YouTube eller Netflix på.

I denne video fortæller Torben Vognsen om, hvad der præcis gør MediaPad M5 så god, og hvor den kunne være bedre. Du kan læse den fulde anmeldelse af Huawei MediaPad M5 her.

Huawei MediaPad M5

Design
Funktioner
Ydelse
Pris

Pris: 3.599 kr.

MediaPad M5 er en veldesignet mediemaskine der giver en oplevelse ud over det sædvanlige når det kommer til videoafspilning. Vi elsker "PC mode" som gør den til en lille, men velfungerende PC. Men hvor blev hovedtelefonudgangen af?

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.