Fremtidens HjemTophistorie

Violet SmartSwitch styrer både Hue og Sonos

Skift lyskontakten ud med Violet SmartSwitch, der via en trykfølsom farveskærm kan betjene både Philips Hue og Sonos multirumsystemet.

Er du en af de (sandsynligvis mange) der både har intelligent belysning fra Philips Hue og multirumslyd fra Sonos, er der spændende nyheder. Violet SmartSwitch Lite er på størrelse med en stikkontakt, den trækker strøm direkte fra væggen, har indbygget trykfølsom farveskærm og kan styre både Hue og Sonos.

Endnu er den fikse kontakt ikke sat til salg, men den kommer til at koste omkring 140 euro – 1.050 kroner – og den kan forudbestilles på Violets hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Når Violet SmartSwitch Lite er monteret, kan den kobles til hjemmets netværk via wi-fi eller kabel. Scener, der er lagret på Hue Bridge, kan derefter vælges via farveskærmen. Der er plads til syv forskellige scener samt tænd- og sluk-knapper. Der vil også være en skyder, så det er muligt at dæmpe lyset.

Violet SmartSwitch

Ud over Hue kan SmartSwitch også håndtere musiksystemet Sonos. Som det ses på illustrationen herover, kan der vises coverart.

Derudover kan Violet SmartSwitch Lite vise tiden og det aktuelle vejr. Men producenten fortælller, at de i fremtiden også vil implementere andre smart home-systemer.

Jeg har gennemtrawlet hjemmesiden for at finde de nøjagtige mål på kontakten, men der er ingen dybere informationer om specifikationer. Der er dog en artikel, der fortæller lidt om, hvordan krabaten monteres. Deri står der, at SmartSwitch kan udskiftes direkte med et enkelt UK Single Gang Light-stik der måler 86 x 86 millimeter. Med andre ord skal man være kreativ, hvis Lauritz Knudsen FUGA-kontakten skal skiftes ud med SmartSwitch Lite.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button