fbpx

 

 

 

 

Elbiler

Volvo deler nye billeder af kommende elektrisk Polestar 2

Den kommende Volvo indeholder også en avanceret digital assistent fra Google

Den kommende elektriske Polestar 2 fra Volvo bliver vist nærmest afsløret drypvist – i hvert fald kommer Volvo selv med flere og flere billeder og detaljer om den nye bil og dens specifikationer – og i denne omgang også et nyt billede af elbilen, der ventes at blive introduceret “rigtigt” indenfor et par uger.

Kommer til at koste det samme som en Tesla Model 3

Prisen på den kommende Volvo er virkelig interessant, for de hævder at Polestar 2 vil komme til at koste omkring det samme som en Tesla Model 3, uden dog at komme ind på, hvilken version af Model 3 der er tale om. Er det den allerbilligste vil den nye Polestar kunne komme helt ned i nærheden af 300.000 kr. Indtil videre har Tesla dog haft problemer med at producere Model 3 i den billigste konfiguration uden at sætte til på den, så det er nok tvivlsomt om Volvo kan gøre det meget bedre. Men vi krydser fingre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gode specifikationer

Polestar 2 kommer til at kunne køre ca. 400 km. på en opladning hævder Volvo i sine midlertidige specifikationer. Set fra et tech-synspunkt er det dog også interessant, at bilen kommer til at være en af de allerførste med Googles nye Android HMI – som er en avanceret udgave af Google Assistant beregnet til biler. Ejeren vil også kunne åbne og lukke bilen via mobiltelefonen – præcis som Teslas Model 3.

Volvo har sagt at Polestar 2 vil blive lanceret inden for kort tid – og vil blive sat i produktion i løbet af i år. Herunder kan du se screenshots fra det nye Google styresystem.

Back to top button