Elbiler

Volvo snart klar med Tesla Model 3 konkurrent: Polestar 2

Den første 100% elektriske bil fra Volvo kommer i løbet af 2020

Volvo har et specielt brand dedikeret til de første elbiler – Polestar. I første omgang kom Polestar 1, der dog ikke var en elbil, men en plug-in hybrid – og nu kommer så den første “rigtige” elbil: Polestar 2. Volvo siger selv, at Polestar 2 er en direkte konkurrent til Teslas Model 3 (du kan se vores første indtryk af den her). Faktisk går de så vidt som til at nævne Model 3 specifikt, hvilket er en ganske usædvanligt.

Prissat som en Model 3

Den kommende bil er også en sedan – men Volvo kalder en en “fastback”. Den vil kunne køre omkring 400 km. på en opladning, hvilket svarer meget godt til Teslas Model 3, og prisen vil være ca. den samme og vi forventer den kommer til at koste omkring 400.000 i Danmark. Udover det er der endnu ikke meget nyt om bilen udover billedet af bagenden.

Lanceres på CES?

Det store Consumer Electronics Show I Las Vegas starter i næste uge, og der kunne Volvo meget vel tænkes at løfte sløret for Polestar 2 – i hvert fald siger de, at den bliver lanceret indenfor “et par uger”. Den skulle blive sat i produktion i løbet af 2020, så det tidligste vi kan håbe at se den nye elbil er i anden halvdel af næste år.

Den årlige elektronikmesse CES finder i år sted mellem den 8. januar og 11. januar i Las Vegas, USA. Det er verdens største messe af sin art. iNPUT er naturligvis tilstede ved messen og vil rapportere hjem løbende. Vil du have friske nyheder fra CES direkte i dit nyhedsfeed, så giv os et Like på vores Facebookside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.