GadgetsTophistorie

Xbox Series X minikøleskab bliver en realitet

Microsoft har netop bekræftet, at de vil producere et Xbox Series X minikøleskab.

Dette kunne godt lyde som en forsinket aprilsnar, men tværtimod.

Xbox General Manager, Aaron Greenberg, har nemlig meddelt, at dette produkt faktisk er på vej. Series X minikøleskabet lanceres som en fejring af producentens sejr, i en afstemning på Twitter.

I “Best of Tweets”-konkurrencen (Brands Bracket) på Twitter, var Xbox oppe imod Skittles. Xbox vandt med en smal sejr over Skittles, med 50,5% af stemmerne.

“Tak til alle, der stemte, dette var nervepirrende og spændende at følge. Nu da @Xbox vandt, vil vi gå videre på vores løfte om at lave disse Xbox Series X Mini Køleskabe. Det første eksemplar vil være fyldt med spil og lander naturligvis hos vores venner @Skittles!” Skriver Adam Greenberg på Twitter.

Adam Greenberg tweetede desuden inden afgørelsen, at det bestemt ikke var en aprilsnar eller “clickbait”, så han virker til at være seriøs omkring emnet.

Hele idéen med et Xbox Series X køleskab startede sidste år, hvor folk lavede sjov med konsollens design, der kunne minde om et køleskab. Microsoft valgte at ride med på bølgen, hvor de efterfølgende producerede et full-size køleskab, inspireret af Xbox Series X. Dette eksemplar sendte de til Snoop Dogg.

Hverken Microsoft eller Greenberg nævner ikke hvor eller hvornår, vi kan forvente at se dette Xbox Series X minikøleskab i butikkerne.

Det bliver spændende at se, hvornår vi ser Xbox Series X køleskabet på hylderne, nu hvor Microsoft har lovet os, at det bliver en realitet.

Læs også: B&O lancerer gaming-headset: Mød Beoplay Portal

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.