GamingTophistorie

Microsoft undersøger problem med manglende respons på Xbox controllere

Microsoft er i gang med at undersøge et problem vedrørende manglende respons, på de nye Xbox Series controllere. Problemet omhandler manglende registrering, når der trykkes på knapperne på de nye controllere til Xbox Series X og Series S.

Microsoft har dog udtalt, at de arbejder på at løse problemet.

“At Microsoft, we put all of our products through rigorous quality assurance testing and are committed to providing customers with an unparalleled gaming experience. We are aware some players may be experiencing unresponsiveness with their new Xbox Wireless Controllers and our teams are actively working on a solution. For the best experience, we encourage customers to visit Xbox Support for assistance.”

Lyder det fra Microsoft Xbox.

Flere brugere har allerede meldt om problemet på nettet. The Loadout rapporter desuden, at det primært er Y-knappen der volder problemer.

Xbox er dog ikke de eneste der er ramt af problemer med controlleren. Adskillige PlayStation 5 ejere melder også om problemer med “drifting”, på DualSense controlleren. Nintendo Switch har også døjet med et lignende problem, med deres Joy-Con-controllere. Kort sagt, opstår fænomenet “drifting” eller “drift”, når thumbstick’en på controlleren registrer et input, uden at du rører ved noget.

Microsoft ved endnu ikke hvad problemet præcis skyldes og hvor lang tid det vil tage at udbedre problemet, for så vidt det overhovedet kan udbedres via en softwareopdatering. Vi holder naturligvis øje med, om Microsoft kommer med nyt i sagen. Hvis du har oplevet problemet hører vi gerne om det i kommentarerne herunder.

Læs også: Nintendo Switch Pro med OLED-skærm er på vej

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.