×
GamingTophistorie

Microsoft introducerer ny Xbox Series X konsol

Microsoft har præsenteret en ny Xbox Series X konsol med 2 TB lagerplads, samt en Digital Edition uden diskdrev.

Microsoft har løftet sløret for en ny Special Edition Xbox Series X konsol med 2 TB lager, samt en Digital Edition uden diskdrev. Derudover vender Series S tilbage i hvid, nu med 1 TB lager.

Xbox Series X 2 TB – Galaxy Black (Special Edition)

Xbox Series X Galaxy Black kommer som standard med dobbelt så meget lagerplads som en “standard” Series X. Derudover har den fået en eksklusiv finish sort, sølv og grøn.

Xbox Series X Galaxy Black vil være tilgængelig i et begrænset antal og i udvalgte markeder – hvorvidt den kommer til Danmark er uvist. Den vejledende pris er 649,99 euro.

Xbox Series X 1 TB – All Digital Edition

Microsoft præsenterede også en “Digital Edition” af Series X konsollen. Denne nye udgave kan præcis det samme som den “almindelige” Series X, med undtagelse af fraværelsen af et diskdrev.

Series X All Digital Edition kommer udelukkende i en “Robot White” version. Den vejledende pris bliver 499,99 euro.

Xbox Series S 1 TB – nu i hvid (igen)

Xbox Series S så dagens lys i en hvid udgave med 512 GB lager, efterfulgt af en sort version med 1 TB lager. Nu er konsollen tilbage i en en hvid “Robot White” udgave med 1 TB lagerplads. Udover den “nye” farve er der ikke rigtigt ændret noget (både internt og eksternt) hvad angår Series S.

Den vejledende pris bliver 349,99 euro.

Læs også: Netflix lukker snart ned på ældre Apple TV-bokse

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.