×
GamingTophistorie

Xbox Series X bliver dyrere – prisstigning på vej

Går man med overvejelsen om at erhverve sig en Xbox Series X, er det med at slå til inden længe, da en prisstigning er på vej.

Går man med overvejelsen om at erhverve sig en Xbox Series X, er det med at slå til inden længe, da en prisstigning er på vej.

Siden lanceringen af Xbox Series X i 2020, har konsollen gået fri af prisstigninger, modsat PlayStation 5, der fik justeret prisen opad sidste år. Nu går den dog ikke længere, da prisen på Series X-konsollen stiger med 10% fra den 1. august i år. I Europa stiger prisen nemlig med 50 euro, altså fra 500 euro til 550 euro. Prisstigningen i Danmark vil derfor nok lyde på omtrent 400 kroner, oveni den nuværende vejledende pris, der lyder på 3.899 kroner.

“We’ve held on our prices for consoles for many years and have adjusted the prices to reflect the competitive conditions in each market.” Lyder det fra Kari Perez, head of communications for Xbox, i en udmelding til The Verge.

Den lille og mindre kraftfulde Xbox Series S-konsol beholder sin nuværende pris – indtil videre.

Game Pass rammes også af prisstigning

Microsofts spiltjeneste Game Pass, rammes ligeledes også af en prisstigning, hvor Game Pass Ultimate stiger 10 kr. i pris, fra 99 kr. til 109 kr. Game Pass til PC fortsætter dog til samme pris. Prisændringerne træder i kraft den 6. juli for nye abonnenter, mens eksisterende abonnenter først rammes den 13. august.


Læs også: Samsung Galaxy Watch 6-serien: design og pris afsløret

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.